servicii complete IT

Servicii Profesionale si Complete IT in Bucuresti

Avem experienta de peste 18 ani in servicii IT, precum administrarea de retele de calculatoare si servere, service de calculatoare, service de imprimante HP, Canon, Lexmark, Epson, Xerox, Samsung, Dell, Brother, Minolta. In materie de Internet, oferim webdesign, optimizare Google, SEO, si promovare pentru orice site. Asiguram web hosting. Forma cea mai avantajoasa pentru dvs. este incheierea unui contract de prestari servicii IT, prin care ne obligam sa ne ocupam de toata partea IT a firmei dvs.

Solicitati aici un serviciu IT:

Lista cu serviciile profesionale IT pe care le oferim:

 • 1
 • Instalare, administrare si service pentru retele de calculatoare.
  Instalam si administram pe baza de contract orice tip de retea de calculatoare, indiferent de marime si complexitate. Reteaua poate fi cablata, wireless, sau combinata si poate sa cuprinda orice numar de echipamente.
 • 2
 • Instalare si administrare servere pentru Internet si email, servere de fisiere (file server), servere pentru aplicatii. Instalare si administrare de servere pentru acces Internet, servere de fisiere (file server), servere pentru baze de date, sau pentru diverse tipuri de aplicatii.
 • 3
 • Service calculatoare desktop si service calculatoare laptop. Asiguram service pentru calculatoare si imprimante, la sediul nostru sau la sediul clientului. La cerere, asiguram pe baza de contract, servicii de intretinere, mentenanta si reparatii de calculatoare desktop sau laptop si imprimante HP, Lexmark, Canon, Epson, Xerox, Brother, Konica-Minolta, Dell, Samsung.
 • 4
 • Reparatii imprimante si service imprimante HP, Lexmark, Canon, Epson, Xerox, Brother, Konica-Minolta, Dell, Samsung, etc. Asiguram service pentru imprimante inkjet, laser si matriciale de toate tipurile, atat la sediu cat si la clienti. Efectuam mentenanta, reparatii, curatare, reconditionare, upgrade-uri de firmware pentru imprimante, reincarcare de tonere si cartuse, precum si reparatii pentru acestea.
 • 5
 • WebDesign si promovare site in Internet, SEO, Hosting. Solutii la cheie de comert online. Executam design profesional de site-uri WEB. Putem crea orice tip de site de Internet, folosind tehnici avansate de programare in DHTML, XML, Javascript, PERL, ASP, PHP, MySQL.
  Proiectam si oferim la cheie magazine online pentru orice fel de produse. Le putem si administra pentru dvs.
  Asiguram hosting pe servere Intel, conexiune redundanta la Internet si solutii CISCO de interconectare. Asiguram si servicii de hosting in Cloud.

Despre service calculatoare, imprimante, retele si altele ...

Service Calculatoare, Service Imprimante, Servicii IT Va relatam mai jos, din experienta noastra, diverse cazuri si probleme intalnite la calculatoare si imprimante, precum si procedurile pe care le urmam in rezolvarea lor.

Conditiile in care primim imprimante cu cerneala in service

Am reparat pana acum un numar foarte mare de imprimante cu cerneala. Dealtfel, acum 20 de ani, ele dominau piata de print, datorita pretului prohibitiv al imprimantelor laser.

Pe masura ce imprimantele laser s-au ieftinit ponderea celor cu cerneala a scazut.

Acum exista p...continuare..

Probleme hardware care apar frecvent intr-un service de calculatoare

Va prezentam o lista cu probleme harware frecvent intalnite in cadrul unui service de calculatoare. De notat ca multe dintre defectiunile hardware se datoreaza acumularii de praf in unitatile centrale. Depanarea unui calculator incepe intotdeauna cu dezprafuirea sa.

1.Sursa...continuare..

Atacurile cibernetice de tip Ransomware

In aceasta perioada au loc atacuri cibernetice de o amploare fara precedent, la nivel global, cu aplicatii malware, de tip Ransomware. Ransomware este un tip de malware care cripteaza fisierele cu date din calculatorul dvs., iar datele NU mai pot fi recuperate sub nici o forma, in caz de infec...continuare..

Imprimanta laser tipareste sters? Care sunt cauzele - Categoria Service imprimante
De multe ori ne-au venit in service imprimante laser care tipareau sters, fara contrast pe negru sau pe culori.
Cauzele acestui defect pot fi urmatoarele: 1. Cartusele. Cartusul negru, sau cartusele de culoare au rolele magnetice defecte, sau cilindrii drum uzati. Solutia in acest caz este s...continuare..