externalizare servicii IT

Externalizarea Serviciilor IT. Contracte incepand de la 50 Euro

Daca doriti sa va reduceti costurile cu IT-ul in firma dvs., externalizati serviciile IT.
Va oferim servicii IT complete pe baza de abonament lunar, prin care ne ocupam de toata partea IT a firmei dvs. Daca faceti un abonament, aveti asigurata asistenta si consultanta IT pentru reteaua dvs. de calculatoare si imprimante, in termenii prevazuti in contractul de prestari servicii IT.

Un contract de tipul abonament IT lunar incheiat cu firma noastra va confera urmatoarele avantaje:

  • siguranta ca reteaua dvs. de calculatoare si periferice este lasata pe mainile unor profesionisti IT.
  • siguranta ca veti plati mult mai putin decat daca mentineti angajati specializati in IT, iar rezultatele vor fi aceleasi. In plus, noi suntem "angajatii" ideali, fara concedii de odihna sau medicale si fara nevoia de asigurari sociale. Deci, este in interesul dvs. sa externalizati serviciile IT. Externalizarea serviciilor IT este practicata pe scara larga in occident si se numeste outsourcing.
  • siguranta ca vom interveni in timpul stabilit prin contract pentru remedierea defectiunilor si problemelor tehnice.
  • siguranta ca vom lua in mod regulat masuri preventive pentru a asigura buna functionare a retelei dvs.
  • siguranta ca veti face cele mai bune optiuni in domeniul investitiilor in IT si al dezvoltarii firmei dumneavoastra din punct de vedere informatic.

Tariful abonamentelor de ADMINISTRARE RETELE si SERVICE IT - service calculatoare si imprimante - se calculeaza in functie de complexitatea retelei de calculatoare, de numarul de servere si imprimante, precum si in functie de cerintele specifice formulate de dvs. Pentru oferta de pret, va rugam sa ne contactati telefonic, sau prin email si sa ne dati cateva detalii despre reteaua dvs. (numar de servere, calculatoare, imprimante).