service imprimante

Service Imprimante, Multifunctionale si Copiatoare

Avem experienta in activitatea de service imprimante HP, Canon, Lexmark, Epson, Xerox, Samsung, Dell, Brother, Minolta. Am reparat si repus in functiune mii de imprimante si copiatoare. Asiguram service pentru imprimante laser, inkjet si matriciale. Efectuam reparatii, curatare, reconditionare, reumplere tonere si cartuse.
Conditiile de preluare in service a imprimantelor cu cerneala (inkjet) sunt expuse aici

Incheiem la cerere contracte de service si mentenanta pentru imprimante cu firmele care au in dotare minim 5(cinci) imprimante din marcile enumerate mai sus. Asiguram consumabile precum si piese de schimb.

NOU: contracte avantajoase de service imprimante si livrare cartuse si consumabile
Pentru clientii persoane juridice oferim contracte combinate de livrare cartuse, consumabile, servicii de incarcare cartuse si service de imprimante. Astfel, prin incheierea unui contract combinat, clientul va beneficia de tarife reduse cu 50% la serviciile de mentenanta, reparatii si service ale imprimantelor sale.

Preturile cartuselor si consumabilelor sunt afisate pe site-urile cartuse-imprimante.ro si cartuse-compatibile.ro.
Conditia necesara este sa se aprovizioneze cu cartuse si consumabile de la noi, sau sa achizitioneze servicii de reincarcare cartuse.
In cazul in care va intereseaza acest tip de contract, va rugam luati cu noi pentru detalii.

Cele cateva mii de imprimante Brother, Canon, Dell, Epson, HP, Konica-Minolta, Kyocera-Mita, Lexmark, Oki, Panasonic, Philips, Samsung, Xerox, etc. aduse in service si rezolvate, demonstreaza calitatea serviciilor noastre.Procedura de service pentru imprimante, multifunctionale si copiatoare:

 • 1
 • Imprimanta este inspectata vizual, dupa care se incearca punerea in functiune. In cazul in care imprimanta nu porneste deloc, se verifica pe loc alimentatorul si prezenta unui scurtcircuit.
 • 2
 • Daca problema este de la alimentatorul imprimantei, acesta se poate schimba pe loc sau comanda si imprimanta nu mai necesita intrare in service. Daca defectul provine de la cartuse, atunci cartusele se pot schimba pe loc in limita stocului disponibil.
 • 3
 • Daca problema este de natura mecanica sau electronica, se face un proces verbal de intrare in service care se inmaneaza clientului.
 • 4
 • Dupa identificarea problemelor pentru care a fost adusa la service imprimanta, sunam clientul si il informam despre defect si despre costurile reparatiei. De asemenea il informam asupra starii cartuselor.
 • 5
 • Daca clientul este de acord cu reparatia imprimantei, o executam si oferim garantie 90 zile pentru reparatie.
 • 6
 • Clientul este anuntat cand poate veni sa ridice imprimanta reparata.

Doriti service pentru imprimanta sau copiatorul dvs.?
Va rugam completati formularul de mai jos:

Informatii despre service imprimante, multifunctionale, copiatoare.

Service Calculatoare, Service Imprimante, Servicii IT Va relatam mai jos, din experienta noastra, diverse cazuri si probleme intalnite la imprimante, multifunctionale si copiatoare, precum si procedurile pe care le urmam in rezolvarea lor.

Conditiile in care primim imprimante cu cerneala in service

Am reparat pana acum un numar foarte mare de imprimante cu cerneala. Dealtfel, acum 20 de ani, ele dominau piata de print, datorita pretului prohibitiv al imprimantelor laser.

Pe masura ce imprimantele laser s-au ieftinit ponderea celor cu cerneala a scazut.

Acum exista p...continuare..

Imprimanta laser tipareste sters? Care sunt cauzele - Categoria Service imprimante
De multe ori ne-au venit in service imprimante laser care tipareau sters, fara contrast pe negru sau pe culori.
Cauzele acestui defect pot fi urmatoarele: 1. Cartusele. Cartusul negru, sau cartusele de culoare au rolele magnetice defecte, sau cilindrii drum uzati. Solutia in acest caz este s...continuare..

Ce facem daca imprimanta inkjet nu ne recunoaste cartusele - categoria service imprimante
Firma noastra, pe langa comertul online cu consumabile de imprimante asigura si service de imprimante si copiatoare.
Am primit in service multe imprimante cu cerneala care aveau aceeasi problema: nu recunosteau cartusele, desi acestea erau noi si originale. Mentionez ca o mare parte din cart...continuare..

Inlocuim capete de printare defecte - Categoria service imprimante
Imprimantele inkjet din gamele profesionele sau foto au capete de printare de sine statatoare si cartuse diferite pentru fiecare culoare in parte. Intalnim capete de printare defecte de multe ori cand veniti cu imprimanta la noi in service. Din fericire, la imprimantele inkjet Canon, HP si Epson, a...continuare..

Vi s-a defectat imprimanta? Ce este de facut inainte sa veniti la service.
Defectiunile imprimantelor au de multe ori cauze banale. Este bine sa stiti ce aveti de facut inainte sa veniti la service cu imprimanta, mai ales ca uneori aveti lucrari urgente de printat.
1. Daca imprimanta refuza sa printeze si apare un mesaj de eroare in calculator, este bine sa cititi ...continuare..