Administrare de Servere

Va oferim servicii IT de administrare de servere. In reteaua dvs. pot exista unul sau mai multe servere care trebuie intretinute si administrate. In caz contrar ele pot genera erori si blocaje. Mai mult decat atat, ele pot fi atacate din exteriorul retelei, daca sunt vizibile in Internet. Noi va asiguram servicii de mentenanta si administrare pentru aceste servere. Sistemul de operare care ruleaza pe aceste servere poate fi Windows sau Linux.

Administrarea serverelor cuprinde:

  • urmarirea traficului si eliminarea unor eventuale blocaje.
  • update-uri si patch-uri de securitate.
  • protectia antivirus si protejarea impotriva unor atacuri externe.
  • actualizarea de conturi, useri, parole.
  • instalarea de aplicatii noi si baze de date.
  • monitorizare de la distanta.
  • back-up de date.

Tariful abonamentelor de ADMINISTRARE SERVERE se calculeaza in functie de complexitatea retelei de calculatoare, de numarul de servere, precum si in functie de cerintele specifice formulate de dvs. Pentru oferta de pret, va rugam sa ne contactati telefonic, sau prin email si sa ne dati cateva detalii despre serverul sau serverele dvs.

Despre service calculatoare, imprimante, retele si altele ...

Service Calculatoare, Service Imprimante, Servicii IT Va relatam mai jos, din experienta noastra, diverse cazuri si probleme intalnite la calculatoare si imprimante, precum si procedurile pe care le urmam in rezolvarea lor.

Conditiile in care primim imprimante cu cerneala in service

Am reparat pana acum un numar foarte mare de imprimante cu cerneala. Dealtfel, acum 20 de ani, ele dominau piata de print, datorita pretului prohibitiv al imprimantelor laser.

Pe masura ce imprimantele laser s-au ieftinit ponderea celor cu cerneala a scazut.

Acum exista p...continuare..

Probleme hardware care apar frecvent intr-un service de calculatoare

Va prezentam o lista cu probleme harware frecvent intalnite in cadrul unui service de calculatoare. De notat ca multe dintre defectiunile hardware se datoreaza acumularii de praf in unitatile centrale. Depanarea unui calculator incepe intotdeauna cu dezprafuirea sa.

1.Sursa...continuare..

Atacurile cibernetice de tip Ransomware

In aceasta perioada au loc atacuri cibernetice de o amploare fara precedent, la nivel global, cu aplicatii malware, de tip Ransomware. Ransomware este un tip de malware care cripteaza fisierele cu date din calculatorul dvs., iar datele NU mai pot fi recuperate sub nici o forma, in caz de infec...continuare..

Imprimanta laser tipareste sters? Care sunt cauzele - Categoria Service imprimante
De multe ori ne-au venit in service imprimante laser care tipareau sters, fara contrast pe negru sau pe culori.
Cauzele acestui defect pot fi urmatoarele: 1. Cartusele. Cartusul negru, sau cartusele de culoare au rolele magnetice defecte, sau cilindrii drum uzati. Solutia in acest caz este s...continuare..