Inchiriere de Copiatoare A/N si color incepand de la 35 Euro

Oferim spre inchiriere copiatoare si multifunctionale A3 si A4, alb/negru si color, in conditii foarte convenabile pentru dvs. Oferta este valabila numai pentru persoane juridice.
Astfel, nu mai trebuie sa aveti grija printarii in firma dvs., noi ne ocupam de tot: mentenanta si service, consumabile si piese de schimb, toate sunt incluse in chiria echipamentelor!

Echipamentele sunt performante si in stare perfecta de functionare. Marcile pe care le oferim spre inchiriere sunt Canon, HP si Konica-Minolta.


Avantajele utilizarii de copiatoare inchiriate sunt:

 • 1
 • Un copiator performant este scump. De asemenea, dupa ce iese din garantie, veti avea costuri suplimentare de mentenanta si service. In schimb, daca il inchiriati, costurile se repartizeaza in timp.
 • 2
 • Platiti cat printati! Astfel, in chiria lunara a echipamentului sunt incluse numai paginile printate, de la 0,039 lei + TVA, copia alb/negru si 0,39 lei + TVA, copia color.
 • 3
 • Facturile cu servicii de inchiriere copiatoare sunt deductibile integral.
 • 4
 • Economisiti timp, pentru ca nu mai trebuie sa comandati consumabile, iar mentenanta si service-ul sunt asigurate de noi, fara sa fie un stres suplimentar pentru dvs.
 • 5
 • Daca se defecteaza, echipamentul va fi reparat sau schimbat fara costuri suplimentare pentru dvs.
 • 6
 • Garantam prin contract timpul de interventie in caz de defectiune a echipamentului.

Doriti sa inchiriati un copiator? Va rugam sa completati formularul de mai jos:


Informatii despre service imprimante, multifunctionale, copiatoare.

Service Calculatoare, Service Imprimante, Servicii IT Va relatam mai jos, din experienta noastra, diverse cazuri si probleme intalnite la imprimante, multifunctionale si copiatoare, precum si procedurile pe care le urmam in rezolvarea lor.

Conditiile in care primim imprimante cu cerneala in service

Am reparat pana acum un numar foarte mare de imprimante cu cerneala. Dealtfel, acum 20 de ani, ele dominau piata de print, datorita pretului prohibitiv al imprimantelor laser.

Pe masura ce imprimantele laser s-au ieftinit ponderea celor cu cerneala a scazut.

Acum exista p...continuare..

Imprimanta laser tipareste sters? Care sunt cauzele - Categoria Service imprimante
De multe ori ne-au venit in service imprimante laser care tipareau sters, fara contrast pe negru sau pe culori.
Cauzele acestui defect pot fi urmatoarele: 1. Cartusele. Cartusul negru, sau cartusele de culoare au rolele magnetice defecte, sau cilindrii drum uzati. Solutia in acest caz este s...continuare..

Ce facem daca imprimanta inkjet nu ne recunoaste cartusele - categoria service imprimante
Firma noastra, pe langa comertul online cu consumabile de imprimante asigura si service de imprimante si copiatoare.
Am primit in service multe imprimante cu cerneala care aveau aceeasi problema: nu recunosteau cartusele, desi acestea erau noi si originale. Mentionez ca o mare parte din cart...continuare..

Inlocuim capete de printare defecte - Categoria service imprimante
Imprimantele inkjet din gamele profesionele sau foto au capete de printare de sine statatoare si cartuse diferite pentru fiecare culoare in parte. Intalnim capete de printare defecte de multe ori cand veniti cu imprimanta la noi in service. Din fericire, la imprimantele inkjet Canon, HP si Epson, a...continuare..

Vi s-a defectat imprimanta? Ce este de facut inainte sa veniti la service.
Defectiunile imprimantelor au de multe ori cauze banale. Este bine sa stiti ce aveti de facut inainte sa veniti la service cu imprimanta, mai ales ca uneori aveti lucrari urgente de printat.
1. Daca imprimanta refuza sa printeze si apare un mesaj de eroare in calculator, este bine sa cititi ...continuare..