Administrare de Servere

Va oferim servicii IT de administrare de servere. In reteaua dvs. pot exista unul sau mai multe servere care trebuie intretinute si administrate. In caz contrar ele pot genera erori si blocaje. Mai mult decat atat, ele pot fi atacate din exteriorul retelei, daca sunt vizibile in Internet. Noi va asiguram servicii de mentenanta si administrare pentru aceste servere. Sistemul de operare care ruleaza pe aceste servere poate fi Windows sau Linux.

Administrarea serverelor cuprinde:

  • urmarirea traficului si eliminarea unor eventuale blocaje.
  • update-uri si patch-uri de securitate.
  • protectia antivirus si protejarea impotriva unor atacuri externe.
  • actualizarea de conturi, useri, parole.
  • instalarea de aplicatii noi si baze de date.
  • monitorizare de la distanta.
  • back-up de date.

Tariful abonamentelor de ADMINISTRARE SERVERE se calculeaza in functie de complexitatea retelei de calculatoare, de numarul de servere, precum si in functie de cerintele specifice formulate de dvs. Pentru oferta de pret, va rugam sa ne contactati telefonic, sau prin email si sa ne dati cateva detalii despre serverul sau serverele dvs.

Despre service calculatoare, imprimante, retele si altele ...

Service Calculatoare, Service Imprimante, Servicii IT Va relatam mai jos, din experienta noastra, diverse cazuri si probleme intalnite la calculatoare si imprimante, precum si procedurile pe care le urmam in rezolvarea lor.

Atacurile cibernetice de tip Ransomware

In aceasta perioada au loc atacuri cibernetice de o amploare fara precedent, la nivel global, cu aplicatii malware, de tip Ransomware. Ransomware este un tip de malware care cripteaza fisierele cu date din calculatorul dvs., iar datele NU mai pot fi recuperate sub nici o forma, in caz de infec...continuare..

Imprimanta laser tipareste sters? Care sunt cauzele - Categoria Service imprimante
De multe ori ne-au venit in service imprimante laser care tipareau sters, fara contrast pe negru sau pe culori.
Cauzele acestui defect pot fi urmatoarele: 1. Cartusele. Cartusul negru, sau cartusele de culoare au rolele magnetice defecte, sau cilindrii drum uzati. Solutia in acest caz este s...continuare..

Curatam si calibram ansamblurile optice la imprimante laser
Calitatea si precizia imprimarii la imprimantele laser este data in buna masura de acuratetea cu care raza laser ajunge pe zonele acoperite de toner, care vor forma modelul de printat.
Raza laser este ghidata printr-un ansamblu de lentile si oglinzi, numit ansamblu optic.
In urma folo...continuare..

Inlocuim display-uri sparte sau defecte la laptopuri.
In cazul in care display-ul laptopului dvs. s-a spart, sau nu mai functioneaza, va putem inlocui display-ul cu unul after market, la un pret rezonabil. Oferim garantie de 6 luni pentru display.
Inainte sa aduceti laptopul la reparat, este recomandabil sa ne transmiteti marca si modelul lapto...continuare..