Ofertele promotionale la serviciile IT, pe care le vom avea in 2014

In anul 2014 vom oferi in continuare o gama larga de servicii IT care vor avea preturi competitive si o serie de oferte promotionale pe categorii de servicii.
Va prezentam mai jos lista cu serviciile IT care vor avea promotii si oferte speciale:
1. Service de imprimante si multifunctionale HP, Canon, Lexmark, Epson, Samsung, Konica-Minolta, Xerox si Kyocera-Mita. Se vor acorda discounturi semnificative, mergand pana la 100% pentru serviciile de mentenanta si service de imprimante, firmelor care incheie cu noi contracte de externalizare a tuturor serviilor IT.
De asemenea, vom oferi discount-uri de pana la 50% la serviciile de mentenanta si service de imprimante, firmelor care vor incheia cu noi contracte de furnizare de consumabile si servicii de reincarcare de cartuse laser. 2. Devirusare de calculatoare si de retele de calculatoare. Vom acorda discounturi de pana la 50% la aceste servicii firmelor care cumpara de la noi solutii de protectie antivirus pentru minim 5 calculatoare, prin site-ul nostru specializat: programe-antivirus.ro
3. Vom oferi ca bonus firmelor care incheie cu noi contracte de externalizare a tuturor serviciilor IT, gazduirea si mentenanta site-ului de prezentare al firmei.
4. Daca doriti realizarea unui magazin online, va vom oferi plata esalonata pe unu sau doi ani, mentenanta si hosting-ul incluse in valoarea ratei lunare.

Mai multe articole puteti gasi aici.